Anglers' Stories

Michelle

För drygt tre år sedan träffade jag en underbar man som har sin egen och där fiske är en stor del av hans liv och alltid har varit.

Det första året jag var på de flesta fisketurer, tyckte jag att naturen var väldigt lugnande och det var här vi var oss själva.

Efter 1 års noggrann observation av hans fiske blev min egen önskan att prova större och jag hoppade på. Jag började fiska efter stör och blev fast. Det är en otroligt vacker och stark fisk och definitivt en av mina favoritfiskeformer.

Sedan försökte jag mig på öringfiske i sjöar och har sedan utvidgat fisket därefter. Nu fiskar jag lite allt möjligt. Jag har hittat en hobby som jag kan ta med mig för resten av mitt liv som jag verkligen är tacksam för.

Fiske ger mig mycket avslappning och glädje. När du står där med ditt fiskespö kastar du bort alla bekymmer, alla tankar och berikas med mycket avkoppling.

Jag har fortfarande mycket att lära mig, men jag njuter av all min tid i naturen, och då är det ett bra sätt att spendera min vår tillsammans som ett par.

På några år har fisket gett mig ett stort antal upplevelser och fantastiska minnen i mitt bagage, och jag slår vad om att jag kommer att fortsätta göra det i många, många år framöver.

Kolla in hennes Instagram kiki_kiksen

lämna kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras